Toby Makmel
Cosmetisch arts

Cosmetisch arts Toby Makmel heeft al meer dan 13 jaar ervaring met het uitvoeren van esthetische behandelingen. Hij richtte Easy Cosmetics op in 2005 en is tot vandaag de dag als behandelaar betrokken bij de praktijk. Oorspronkelijk is hij opgeleid en tevens tot voor kort werkzaam geweest als huisarts.

Gezien zijn toenemende interesse en groei in de cosmetische geneeskunde heeft Toby zich hier volledig op toegelegd. Toby is een geaccrediteerd lid van de NVCG.

Toby ziet de particuliere klinieken zich in de toekomst in twee richtingen ontwikkelen: enerzijds de huidige esthetische en anderzijds de (particulier) medische kant. Over medische toepassingen: “Ik word zeer enthousiast wanneer ik patiënten kan helpen die jarenlang behandeld zijn, voor bijvoorbeeld hoofdpijnklachten, met geringe resultaten.”

Toby Makmel is groot voorstander van een significant esthetisch resultaat middels eenvoudige behandelingen. “Met relatief simpele kleine locale ingrepen zonder te veel productgebruik, is het mogelijk om de uitstraling van het gezicht positief te beïnvloeden zonder dat het uiterlijk enorm veranderd. Dat is mijn inziens het mooiste aan het vak”.

Toby Makmel,arts;  BIG-registratie 19060975201

 

Dr Oren Lapid
Plastisch chirurg

Dr. Oren Lapid is een ervaren plastisch chirurg die al meer dan 12 jaar verbonden is aan de afdeling voor Plastische en Reconstructieve Chirurgie in het AMC in Amsterdam. Hij is gepromoveerd op “Topics in Plastic Surgery of the Breast” aan de Universiteit van Amsterdam. Daarnaast heeft hij meer dan 60 publicaties in wetenschappelijke tijdschriften waarin hij zijn onderzoek en nieuwe chirurgische technieken heeft beschreven. Oren Lapid presenteert regelmatig op nationale en internationale congressen in zijn expertise op het vakgebied van de reconstructieve zowel als de esthetische plastische chirurgie.

Dr. Lapid heeft zijn medische opleiding genoten aan de Hebreeuwse Universiteit van Jeruzalem, waar hij cum laude is afgestudeerd. De opleiding tot plastisch chirurg heeft hij gedaan aan de Soroka University Medical Center van de Ben Gurion Universiteit in de Negev. Hierna heeft hij een klinische fellowship van een jaar gedaan in de Hospital for Sick Children in Toronto, Canada.

Dr. Lapid is lid van de NVPC (Nederlandse Vereniging voor Plastisch Chirurgie), NVEPC (Nederlandse Vereniging voor Esthetisch Plastische Chirurgie), ASPS (American Society for Plastic Surgery), ISAPS (International Society of Aesthetic Plastic Surgery) Dr. Lapid spreekt vloeiend Nederlands, Engels, Frans en Hebreeuws.

Dr. Oren Lapid ,Plastisch chirurg: BIG-registratie 69061996401

 

Roel Kloos
Oogarts

Roel Kloos is opgeleid tot oogarts (1995) in het AZVU Amsterdam. Zijn Subspecialisatie tot specialist in ooglid- en orbita aandoeningen volgde hij in het AMC, UMCU en Oogziekenhuis Rotterdam. Van 2004-2010 zette hij in het Academisch Ziekenhuis Maastricht de orbita/oculoplastische afdeling op.

Sinds 2010 is dokter Kloos staflid in het orbitacentrum, afdeling oogheelkunde AMC en consulent in het Academisch Ziekenhuis Maastricht. Dokter Kloos geeft regelmatig voordrachten op nationale en internationale congressen en publiceert in nationale en internationale vaktijdschriften. Tenslotte is hij lid van het Nederlands Oogheelkundig Gezelschap, de Dutch Orbital Society en de European Society of Ophalmic Plastic and Reconstructive Surgery.

Roel Kloos,oogarts; BIG-registratie 69022075001

 

Ismaël Achekar
Cosmetisch arts

Ismaël Achekar is op zijn 24e afgestudeerd voor de opleiding geneeskunde aan het VU Medisch Centrum in Amsterdam.

Daarna heeft hij als arts-assistent gewerkt op de afdeling van de cardiologie en de radiologie. Inmiddels is hij drie jaar werkzaam als cosmetisch arts. Hij heeft al duizenden patiënten blij weten te maken met veelvoorkomende gezichtsbehandelingen, waarbij een combinatie van passie en kennis de boventoon heeft gevoerd.

Zijn interesse in de mensen om hem heen en zijn oog voor perfectie ziet hij zelf als één van zijn sterkste kanten. Daarnaast streeft hij bij elke behandeling naar een zo natuurgetrouwe benadering.

Patrice Visser
Cosmetisch arts

Patrice Visser – van den Bosch heeft geneeskunde gestudeerd in het AMC in Amsterdam. Daarna heeft zij langere tijd gewerkt als arts-assistent chirurgie, o.a. in het Spaarne Ziekenhuis Haarlem en in het UMC St. Radboud Nijmegen. Ook heeft zij een aantal jaren gewerkt als jeugdarts KNMG.

Patrice is inmiddels drie jaar werkzaam als cosmetisch arts. Gedurende deze periode heeft zij op verschillende locaties gewerkt en heeft zij alle theoretische modules van de NVCG Opleiding Cosmetische Geneeskunde met succes afgerond.

Haar doel is om haar cliënten een eerlijk en helder advies te geven en te streven naar een natuurlijk en fris resultaat.

BIG-registratienummer 39059737001