Drs. Toby Makmel
Cosmetisch arts

Cosmetisch arts Toby Makmel heeft al meer dan 15 jaar ervaring met het uitvoeren van esthetische behandelingen. Hij richtte Easy Cosmetics op in 2005 en is tot vandaag de dag als behandelaar betrokken bij de praktijk. Oorspronkelijk is hij opgeleid en tevens tot voor kort werkzaam geweest als huisarts.

Gezien zijn toenemende interesse en groei in de cosmetische geneeskunde heeft Toby zich hier volledig op toegelegd. Toby is een geaccrediteerd lid van de NVCG.

Toby ziet de particuliere klinieken zich in de toekomst in twee richtingen ontwikkelen: enerzijds de huidige esthetische en anderzijds de (particulier) medische kant. Over medische toepassingen: “Ik word zeer enthousiast wanneer ik patiënten kan helpen die jarenlang behandeld zijn, voor bijvoorbeeld hoofdpijnklachten, met geringe resultaten.”

Toby Makmel is groot voorstander van een significant esthetisch resultaat middels eenvoudige behandelingen. “Met relatief simpele kleine locale ingrepen zonder te veel productgebruik, is het mogelijk om de uitstraling van het gezicht positief te beïnvloeden zonder dat het uiterlijk enorm verandert. Dat is mijn inziens het mooiste aan het vak”.

Toby Makmel, cosmetisch arts KNMG
BIG-registratie 19060975201

Drs. James Fouché
Cosmetisch arts

James Fouché groeide op in Stellenbosch, Zuid-Afrika. Na het behalen van een Bachelor of Science graad aan de Universiteit van Stellenbosch ging hij geneeskunde studeren aan de Universiteit van Utrecht in Nederland. Na drie jaar te hebben gewerkt op de afdeling algemene chirurgie, alsook de cardiothoracale chirurgie bij het Universitair Medisch Centrum Utrecht, begon hij de officiële opleiding tot Cosmetisch arts van de NVCG bij Falck Clinic (voormalig Doctors Inc.) onder drs. Jani van Loghem. Zijn ervaring als kunstenaar, grafisch ontwerper, fotograaf, muzikant en uitvinder toont zijn sterke gevoel voor de esthetiek.

James combineert verschillende technieken indien nodig om zijn resultaten te bereiken, of het nu door injectables, lipoplasty, laser, peelings, ooglidcorrecties en andere vormen van kleine chirurgie is. “Naast het behalen van goede resultaten, vind ik het erg belangrijk dat mijn patiënten zich veilig en goed begrepen voelen.”

Hij is toegewijd aan het bijdragen aan en verbeteren van kwaliteit en onderzoek op het gebied van de esthetische geneeskunde. Zijn recente deelnames als spreker bij congressen omvatten Cosmetex Australië, IMCAS Parijs, en het NVCG congres. Naast zijn werk als cosmetisch arts is hij ook een ambassadeur en vrijwillige arts voor Mercy Ships, en een grote ondersteuner en deelnemer van Compassion International projecten.

James Fouché, cosmetisch arts KNMG
BIG-registratie 19914795301

Drs. Charissa Geluk, Cosmetisch arts

Charissa Geluk heeft Geneeskunde gestudeerd in het AMC in Amsterdam en haalde in 2017 haar Artsexamen. Daarna heeft zij ruim 2 jaar als arts-assistent Oncologische Chirurgie en Plastische & Reconstructieve Chirurgie gewerkt.

Hier heeft zij veel chirurgische ervaring opgedaan. Haar ervaring binnen de plastische chirurgie en oog voor detail weerspiegelt haar gevoel voor esthetiek. Charissa heeft veel aandacht voor haar cliënten en kan op deze manier goed achterhalen wat de wensen en verwachtingen zijn. Ze kijkt graag samen met jou naar een persoonlijk behandelplan en zorgt voor een natuurlijk resultaat.

“Mijns inziens is ieder mens mooi en gaat het vooral om uitstraling. Ik zal streven naar een natuurlijk resultaat waarbij de harmonie en frisse uitstraling van het gezicht een fundamenteel onderdeel van de behandeling zijn”.

Charissa Geluk, cosmetisch arts KNMG
BIG-registratie 89923711801