Drs. Toby Makmel
Cosmetisch arts

Cosmetisch arts Toby Makmel heeft al meer dan 13 jaar ervaring met het uitvoeren van esthetische behandelingen. Hij richtte Easy Cosmetics op in 2005 en is tot vandaag de dag als behandelaar betrokken bij de praktijk. Oorspronkelijk is hij opgeleid en tevens tot voor kort werkzaam geweest als huisarts.

Gezien zijn toenemende interesse en groei in de cosmetische geneeskunde heeft Toby zich hier volledig op toegelegd. Toby is een geaccrediteerd lid van de NVCG.

Toby ziet de particuliere klinieken zich in de toekomst in twee richtingen ontwikkelen: enerzijds de huidige esthetische en anderzijds de (particulier) medische kant. Over medische toepassingen: “Ik word zeer enthousiast wanneer ik patiënten kan helpen die jarenlang behandeld zijn, voor bijvoorbeeld hoofdpijnklachten, met geringe resultaten.”

Toby Makmel is groot voorstander van een significant esthetisch resultaat middels eenvoudige behandelingen. “Met relatief simpele kleine locale ingrepen zonder te veel productgebruik, is het mogelijk om de uitstraling van het gezicht positief te beïnvloeden zonder dat het uiterlijk enorm veranderd. Dat is mijn inziens het mooiste aan het vak”.

Toby Makmel,arts;  BIG-registratie 19060975201

Dr. Oren Lapid
Plastisch chirurg

Dr. Oren Lapid is een ervaren plastisch chirurg die al meer dan 12 jaar verbonden is aan de afdeling voor Plastische en Reconstructieve Chirurgie in het AMC in Amsterdam. Hij is gepromoveerd op “Topics in Plastic Surgery of the Breast” aan de Universiteit van Amsterdam. Daarnaast heeft hij meer dan 60 publicaties in wetenschappelijke tijdschriften waarin hij zijn onderzoek en nieuwe chirurgische technieken heeft beschreven. Oren Lapid presenteert regelmatig op nationale en internationale congressen in zijn expertise op het vakgebied van de reconstructieve zowel als de esthetische plastische chirurgie.

Dr. Lapid heeft zijn medische opleiding genoten aan de Hebreeuwse Universiteit van Jeruzalem, waar hij cum laude is afgestudeerd. De opleiding tot plastisch chirurg heeft hij gedaan aan de Soroka University Medical Center van de Ben Gurion Universiteit in de Negev. Hierna heeft hij een klinische fellowship van een jaar gedaan in de Hospital for Sick Children in Toronto, Canada.

Dr. Lapid is lid van de NVPC (Nederlandse Vereniging voor Plastisch Chirurgie), NVEPC (Nederlandse Vereniging voor Esthetisch Plastische Chirurgie), ASPS (American Society for Plastic Surgery), ISAPS (International Society of Aesthetic Plastic Surgery) Dr. Lapid spreekt vloeiend Nederlands, Engels, Frans en Hebreeuws.

Dr. Oren Lapid ,Plastisch chirurg: BIG-registratie 69061996401

 

Drs. Patrice Visser
Cosmetisch arts

Patrice Visser – van den Bosch heeft geneeskunde gestudeerd in het AMC in Amsterdam. Daarna heeft zij langere tijd gewerkt als arts-assistent chirurgie, o.a. in het Spaarne Ziekenhuis Haarlem en in het UMC St. Radboud Nijmegen. Ook heeft zij een aantal jaren gewerkt als jeugdarts KNMG.

Patrice is inmiddels drie jaar werkzaam als cosmetisch arts. Gedurende deze periode heeft zij op verschillende locaties gewerkt en heeft zij alle theoretische modules van de NVCG Opleiding Cosmetische Geneeskunde met succes afgerond.

Haar doel is om haar cliënten een eerlijk en helder advies te geven en te streven naar een natuurlijk en fris resultaat.

Patrice Visser, arts: BIG-registratienummer 39059737001

Drs. James Fouché
Cosmetisch arts

James Fouché groeide op in Stellenbosch, Zuid-Afrika. Na het behalen van een Bachelor of Science graad aan de Universiteit van Stellenbosch ging hij geneeskunde studeren aan de Universiteit van Utrecht in Nederland. Na drie jaar te hebben gewerkt op de afdeling algemene chirurgie, alsook de cardiothoracale chirurgie bij het Universitair Medisch Centrum Utrecht, begon hij de officiële opleiding tot Cosmetisch arts van de NVCG bij Falck Clinic (voormalig Doctors Inc.) onder drs. Jani van Loghem. Zijn ervaring als kunstenaar, grafisch ontwerper, fotograaf, muzikant en uitvinder toont zijn sterke gevoel voor de esthetiek.

James combineert verschillende technieken indien nodig om zijn resultaten te bereiken, of het nu door injectables, lipoplasty, laser, peelings, ooglidcorrecties en andere vormen van kleine chirurgie is. “Naast het behalen van goede resultaten, vind ik het erg belangrijk dat mijn patiënten zich veilig en goed begrepen voelen.”

Hij is toegewijd aan het bijdragen aan en verbeteren van kwaliteit en onderzoek op het gebied van de esthetische geneeskunde. Zijn recente deelnames als spreker bij congressen omvatten Cosmetex Australië, IMCAS Parijs, en het NVCG congres. Naast zijn werk als cosmetisch arts is hij ook een ambassadeur en vrijwillige arts voor Mercy Ships, en een grote ondersteuner en deelnemer van Compassion International projecten.

James Fouché, arts: BIG-registratienummer 19914795301