Profhilo behandeling

 

Onder invloed van het natuurlijke verouderingsproces verslapt je huid. Met name in je gezicht, hals, armen en benen zie je hier de gevolgen van: een ‘lossere’ huid met rimpels en plooien. Met behulp van botox en fillers kan je plaatselijk ingrijpen om deze verschijnselen tijdelijk te camoufleren. Voor iedereen die hier niet aan toe is of momenteel onwenselijk vindt, en toch een verbetering van de huid wil zien is er goed nieuws. Met een profhilo behandeling bereik je dat je huid zichzelf herstelt. Zo is er dus absoluut geen kans op onnatuurlijke resultaten.

Profhilo

Neem vrijblijvend contact op

Is een Profhilo huidverbetering een nieuwe behandelmethode?

Profhilo behandelingen worden al langere tijd in Engeland en Italië met succes gegeven en tegenwoordig ook in Nederland. Inmiddels zijn er wereldwijd al meer dan 200.000 mensen met Profhilo behandeld.

In 2016 heeft het product zelfs bij de prestigieuze Aesthetic Awards, de prijs gewonnen voor de meest innovatieve behandeling. Voor een Profhilo behandeling wordt hyaluronzuur namelijk op een andere manier bewerkt dan voor gebruik in fillers.

Anti-aging met hyaluronzuur

Hyaluronzuur is een probate lichaamseigen stof die wordt gebruikt in fillers. De bedoeling van een filler is om de tekenen van veroudering tegen te gaan door extra volume toe te voegen.

Een Profhilo behandeling is ook een behandeling met hyaluronzuur, maar het hyaluronzuur is anders bereid. Door deze behandeling, die bestaat uit injecties met hyaluronzuur, word je huid gestimuleerd om collageen en elastine aan te maken. Daardoor herstelt de huid zich en wordt de toenemende huidverslapping aangepakt.
Het is belangrijk te beseffen dat een Profhilo behandeling geen volume toevoegt aan het gezicht en geen rimpels vult.

Profhilo gezicht

Hoe werkt dat dan?

Deze behandeling wordt uitgevoerd volgens de zogenaamde BAP-techniek. Dat wil zeggen dat de hyaluronzuur op 5 strategische plaatsen van het gezicht wordt geïnjecteerd om een optimaal resultaat en minimaal ongemak te verkrijgen. Die 5 plaatsen zijn natuurlijk per gezichtshelft. In totaal krijg je dus voor een gezichtsbehandeling 10 kleine injecties met natuurlijk hyaluronzuur.

Na de behandeling duurt het even voordat je de eerste resultaten kunt zien. De huid gaat immers zelf aan het werk om zichzelf te verjongen door collageen en elastine aan te maken. Dat heeft even tijd nodig.

Kort na de behandeling zie je al wel dat huid beter gehydrateerd is. Deze hydratatie komt van binnenuit. Na ongeveer 4 weken krijg je de tweede behandeling. Dat is nodig om tot een mooi eindresultaat te komen. In een enkel geval zijn er drie behandelingen nodig. Dat is afhankelijk van de mate van veroudering van de huid. Na ongeveer 8 weken zie je het resultaat van de behandeling opkomen.

Bijwerkingen Profhilo behandeling

De Profhilo behandeling wordt uitgevoerd met hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof. Daardoor is er geen andere dan de gewenste reactie -het aanmaken van collageen en elastine- te verwachten.

De bijwerkingen die je eventueel kunt hebben worden veroorzaakt door het geven van de injecties. Daardoor kan je kleine blauwe plekjes of een tijdelijke minimale roodheid of zwelling krijgen. Deze verschijnselen zijn snel weer verdwenen.

Profhilo ervaringen

De prachtige natuurlijke resultaten van deze behandeling maken dat wie deze behandeling eenmaal heeft gehad er vaak weer op terug komt. Er bestaat immers een zeer gering risico op bijwerkingen of onnatuurlijke resultaten.

Het enige minpuntje is, dat de natuurlijke veroudering gewoon door blijft gaan. Voor een blijvend resultaat is het dus van belang om deze behandeling van tijd tot tijd te herhalen. Wanneer dat is, verschilt per persoon. Onze cosmetisch arts stelt hiervoor voor iedereen afzonderlijk een behandelplan op.

Hoe lang houdt het effect van een Profhilo behandeling aan?

De resultaten van een Profhilo huidverbetering houden gemiddeld 6 tot 12 maanden aan, afhankelijk van de situatie voor de behandeling en de levenswijze. Daarom adviseren wij om voor een blijvend resultaat de behandeling één of twee keer per jaar te herhalen. Zoals gezegd, krijgen al onze patiënten daarvoor een individueel advies van onze cosmetisch arts.

Welke gebieden komen in aanmerking voor een Profhilo behandeling?

Je kunt een Profhilo behandeling voor elk gewenst gebied inzetten. De meest populaire gebieden zijn:

• Hals
• Gezicht
• Decolleté
• Handen

Profhilo nek

Profhilo inner arm

Wie komt er in aanmerking voor deze behandeling?

Eigenlijk iedereen vanaf ongeveer dertig jaar. Vanaf je dertigste jaar neemt de aanmaak van collageen en elastine in je huid namelijk af. Het verouderingsproces wordt dan zichtbaar. Steeds vaker zien we dan ook dat men preventief maatregelen neemt, om zo het moment dat de veroudering zichtbaar wordt uit te stellen.

Doordat een Profhilo behandeling de huid zichzelf laat herstellen, zien we ook vaker mannen, of vrouwen die de stap naar een filler nog niet zien zitten.

Deze behandeling laat zich ook goed combineren met andere cosmetische behandelingen zoals een botox- of fillerbehandeling.

Profhilo voor en na

Overtuig jezelf van de schitterende resultaten die er met een Profhilo behandeling te behalen zijn:

Kan ik na een Profhilo behandeling alles meteen weer doen?

Daarvoor hebben we een paar goede adviezen:

• Gedurende 12 uur na de behandeling geen lichamelijke inspanningen;
• Gedurende 24 uur na de behandeling geen massages, schoonheidsspecialiste, laserbehandeling, sauna, stoombad, etc.;
• Blijf de eerste twee dagen uit de zon, of, als het niet anders kan met een SPF 50.

Profhilo voor en na

Meest gestelde vragen over Profhilo®

Vraag: Is Profhilo® een filler of een skinbooster?
Antwoord: Profhilo® is geen van beiden maar een geheel nieuwe vorm van hyaluronzuur met geheel eigen kenmerken.

Vraag: Is het product wel veilig?
Antwoord: Doordat Profhilo® een pure vorm van hyaluronzuur bevat en er geen BDDE wordt gebruikt voor crosslinking, is Profhilo® heel veilig, wordt het product al jaren op grote schaal gebruikt en is er uitgebreide wetenschappelijke onderbouwing.

Vraag: Hoe kan zo’n hoge hoeveelheid HA (64mg) zo gemakkelijk geïnjecteerd worden en zich zo goed verspreiden?
Antwoord: Door een speciale gepatenteerde bereiding (NAHYCO) is het mogelijk om 32 mg laag en 32 mg hoog MW HA een verbinding met elkaar aan te laten gaan zodat er een langwerkend HA met een zeer goede weefselintegratie ontstaat, Profhilo®

Vraag: Wat maakt dat Profhilo de Aesthetics Award heeft gewonnen?
Antwoord: Profhilo® is de enige injectable behandeling die de fibroblasten, keratinocyten en adipocyten stimuleert en de extracellulaire matrix hiermee haar stevigheid weer teruggeeft® en dit alles is goed wetenschappelijk onderbouwd.

Waar kan ik terecht voor een Profhilo behandeling?

Voor profhilo in Amsterdam ben je bij ons aan het goede adres. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Onze cosmetisch arts staat graag voor je klaar met een goed advies.

Maak nu vrijblijvend een afspraak

 

I’m very happy with the upper eyelid correction by doctor James. I’ve been thoroughly informed about the procedure. The surgery went very well, leaving me with hardly visible wounds at first. The recovery time was quick, with no bruising. Three months later I’m enjoying the result while discreet scares continue to heal and fade away. I’m happy with the overall results and happy I did what I was long afraid to do.
Aleksandra van Dieren
Aleksandra van Dieren
21:51 24 Sep 22
Do you want to have amazing cosmetic treatments and for a good price too? Go to Easy Cosmetics! I’ve been coming there since the beginning and I know for sure that Toby is the best there is! I recommend Easy Cosmetics. You will love it too!
D J
D J
15:52 25 Sep 21
By far the best place for botox in Amsterdam !!!
Michael Brown
Michael Brown
10:11 12 Jul 21
My first visit to this clinic and very satisfied with the advice, the treatment and the (natural) results and the price! My treatment was performed by Dr. Fouché and I definitely recommend this clinic !!
Barry Peeters
Barry Peeters
06:09 14 May 21
Ik ben echt heel erg tevreden goed advies en de behandeling was ook helemaal top heel blij met het resultaat
Danielle Bockel
Danielle Bockel
10:21 13 May 21
Excellent experience with eyelid correction. Very good result, James Fouche is very good.
evelien kok
evelien kok
09:09 20 Feb 21
Doctor Fouche is the best!
Fariesa A
Fariesa A
11:45 15 Jan 21
Zeer fijne en mooie kliniek. De arts, mevrouw Visser, neemt uitgebreid de tijd en voert de behandeling zeer vakkundig en professioneel uit. Kan deze kliniek zeker aanbevelen.
W.M.A. Jansen
W.M.A. Jansen
16:45 11 Dec 19
Dit is al mij tweede behandeling bij Easycosmetics en ik ben zeer onder de indruk van het resultaat. Warm en vriendelijke personeel! Ze nemen alle tijd die je nodig hebt om het behandelplan uit te leggen. Uitstekende kliniek!
Tessa Karels
Tessa Karels
06:27 26 Jun 19
Zeer tevreden over de behandelingen Botox die ik de afgelopen jaren hebt gedaan bij Toby Makmel. Geeft goed advies over wat het beste bij je gezicht past, zonder dat het er te overdreven uitziet en er natuurlijk uit blijft zien. Zeer tevreden vaste klant.
Elly Koper
Elly Koper
08:11 14 Mar 19
Very detailed attention and personal care at competitive pricing.
Emiel van Wegen
Emiel van Wegen
06:43 18 Sep 18
Ik was daar voor mijn wangen, bij Toby Makmel! Hele lieve arts die precies vertelt wat je nodig hebt! ( en wat niet ). Easy cosmetics is zeker een aanrader!!
D Hagi
D Hagi
19:19 27 Jul 18
I was hesitant at first to visit easycosmetics. However I have been on 2 occasions and I am very happy with the service offered and with the results. Dr Makmel listens really well and does not impose any intervention, but gives you suggestions based on what he sees and what you would like.. People I told about the visit as well as people who didn't know have been commenting me on how much rested and younger I look. I would definitely recommend Dr Makmel
Jonathan Anthony
Jonathan Anthony
11:08 23 May 18
I've been going here for years to get rid of my frown lines and Toby Makmel has never disappointed me. I'm a happy customer.
Lineke Brinkman
Lineke Brinkman
22:39 20 Mar 18