Plasmage behandeling

Er is een methode die chirurgische ingrepen in bepaalde situaties overbodig kan maken. Dat is een behandeling met het Plasmage apparaat. De Plasmage behandeling is in Nederland snel in populariteit toegenomen en wordt reeds in vele landen toegepast.

Uitgebreide Plasmage prijslijst

Plasmage is eigenlijk de nieuwere versie van de plasma behandeling. Het Plasmage apparaat beschikt over maar liefst 40 instellingsmogelijkheden. Deze worden handmatig afgesteld op de huid. Dat is prettig, want dat maakt de behandeling veiliger en effectiever. Immers, de instellingen kunnen precies afgestemd worden op de te behandelen huid. Zo wordt onnodige schade aan de huid voorkomen en is de korstvorming die na de behandeling ontstaat ook aanzienlijk minder. Het effect van deze behandeling is vaak al na een week zichtbaar, maar neemt enkele maanden na de behandeling nog toe.

Deze vooruitgang in technologie maakt dat de drempel naar dit soort ingrepen steeds lager wordt. Voor iedereen die bang is om onder het mes te gaan, is deze veilige behandeling een fantastische ontwikkeling.

Het Plasmage apparaat werkt op basis van plasma. Doordat bij de behandeling geïoniseerde gasmoleculen vrijkomen, ontstaat er namelijk plasma. De huid wordt tijdens de behandeling dus op kleine schaal met plasma behandeld. Bij deze behandeling wordt geen direct contact met de huid gemaakt, maar er ontstaat tussen de punt van het apparaat en de huid een soort bruggetje van geladen plasma. Deze raakt de huid puntsgewijs aan. Hierop trekken de huidvezels zich onmiddellijk samen, waardoor een liftend en verstrakkend effect wordt bereikt van de huid. De te behandelen gebied wordt vaak vooraf verdoofd met verdovingscreme of middels een verdovingsinjectie. Hierdoor wordt de behandeling minder gevoelig.

Neem vrijblijvend contact op

De Plasmage behandeling is eigenlijk niets meer dan een serie van dit soort aanrakingen. Hierdoor kan heel precies worden gewerkt door de arts. Met name voor bepaalde probleemzones is dit bijzonder prettig. De duur van een behandeling is gemiddeld 30 minuten. Na de behandeling kan enige zwelling en roodheid optreden, die snel weer af zal nemen. Complicaties zijn in principe van deze behandeling niet te verwachten.

Ooglidverstrakking zonder snijden

Ooglidverstrakking zonder snijden – Blefaroplasma

Ooglidcorrecties zijn vaak onontkoombaar. Zoals voor bijvoorbeeld mensen met blepharochalasis (huidoverschot waarbij de huid van de oogleden drukt dan op de onderste of bovenste wimpers). Maar ook personen die niet aan deze aandoening lijden, kunnen natuurlijk kiezen voor een ooglidcorrectie als hier een cosmetische indicatie voor is.

Tot voor kort waren al deze mensen aangewezen op een chirurgische ingreep. Tegenwoordig is dat minder snel nodig. Met de plasmatechniek kunnen hangende oogleden en overtollig huid (wallen) effectief behandeld worden en het ooglid worden verstrakt. Niet alleen is een operatieve ingreep minder vaak nodig, het scheelt ook nog eens aanzienlijk in de kosten. De kosten voor een ooglidverstrakking of blefaroplasma behandeling liggen namelijk lager dan die van een chirurgische ingreep.

Plasmage Amsterdam

Inmiddels is wereldwijd bewezen dat Plasmage behandelingen voor verschillende oppervlakkige ingrepen aan de huid een zowel veilig als effectief alternatief kan zijn. Er wordt dan ook gerefereerd aan deze behandelingen als non-invasieve microchirurgie voor medische en ook cosmetische indicaties.

De Plasmage behandeling is een effectieve, baanbrekende en veilige techniek. Deze wordt uitsluitend door hiervoor opgeleide artsen toegepast. Aangezien de Plasmage methode minder invasief is, is de kans dat er zich complicaties voordoen relatief klein. De Plasmage resultaten zijn direct na de behandeling al zichtbaar, verbeteren binnen een periode van 3 tot 4 maanden en zijn definitief. Deze behandeling heeft nog een extra lange termijn voordeel. Zij geeft tegelijkertijd de diepere huidlagen een bio-stimulatie. Dit resulteert in de nieuwe aanmaak van collageen en elastine. Deze dubbele actie zorgt voor een blijvend effect van de Plasmage behandeling.

Deze behandeling wordt door middel van een speciale plasmatechniek uitgevoerd. Hierbij worden gasdeeltjes geïoniseerd, waardoor een bepaalde energie vrijkomt. Hieraan wordt ook wel gerefereerd als de vierde aggregatietoestand. Stukjes huid worden als het ware verdampt. Daardoor wordt de huid strakker en oogt jeugdiger. Door deze behandeling vormt zich geen littekenweefsel. De behandeling is goed te verdragen omdat wordt er gebruik wordt gemaakt van een plaatselijke verdoving in de vorm van een zalf of injectie.

De herstelperiode van de huid neemt gemiddeld 5-7 dagen in beslag. Direct na de behandeling komen er kleine korstjes op de behandelde huid en kan er enige zwelling ontstaan. De zwelling is slechts van korte duur en na een aantal dagen vallen de korstjes af van het behandelde gebied. Het uiteindelijke resultaat van de behandeling neemt hierna nog enige tijd in beslag. Direct na de behandeling is al wel resultaat te zien, maar na enige tijd zal dit nog beter zijn.

Plasmage / Plexr behandeling

Overige indicaties Plasmage

Behalve voor ooglidverstrakking kan een Plasmage behandeling ook ingezet worden voor meerdere andere huidproblemen, zoals:

 • Xanthelasmata
 • Hals verstrakking en hals lift
 • Wenkbrauw lift
 • Kraaienpootjes
 • Neus-lippenplooi
 • Mond/rokersrimpels
 • Rimpels
 • Acné
 • Littekens
 • Fibromen
 • Huiduitstulpingen
 • Moedervlekken verwijderen
 • Ouderdomsvlekken
 • Fibromen
 • Wratten
 • Huidverslapping
 • Rimpels bij de oren

De Plasmage behandeling is geschikt voor patienten van verschillende leeftijden en de lichtere huidtypen.

Plasmage Kosten

De kosten van een Plasmage behandeling variëren en zijn afhankelijk van het te behandelen gebied en de grootte van het gebied. Kijk hier voor onze prijzen.

Maak nu vrijblijvend een afspraak

Plasmage ervaringen

Met de Plasmage behandelingen worden uitstekende resultaten geboekt. De innovatieve werking verdampt de behandelde bovenste huidlaag en zorgt zo voor een krimpeffect van de huid op die plaats. Zo wordt een strakkere en jonger ogende huid verkregen. De behandeling verloopt anders dan met plastische chirurgie, waarbij overtollige huid wordt weggesneden.

Met een Plasmage behandeling worden heel veilig en gecontroleerd de gewenste resultaten behaald. Daarbij komt dat de Plasmage prijzen veel lager liggen dan die van een chirurgische ingreep. Let wel op dat de Plasmage behandeling wordt uitgevoerd door een cosmetisch arts die hiervoor is opgeleid. Dit is van wezenlijk belang voor het succes van de behandeling.


Het traject met onze arts

Tijdens het eerste consult zal een advies en volledige informatie worden verstrekt betreffende de behandeling en de periode daaropvolgend. Uiteraard is er ook schriftelijke informatie beschikbaar.

Plasmage voor en na

Ten slotte nog een voor en een na foto, om te laten zien wat een geweldige resultaten met deze behandeling geboekt worden:
Op deze afbeelding is goed te zien wat het resultaat is van een ooglidverstrakking met behulp van de Plasmage techniek.  De omliggende huid is mooi strak en het oog ziet er frisser en jeugdiger uit.
Wil je weten of deze nieuwe techniek ook voor jou een oplossing biedt, neem dan snel contact op voor een gratis en vrijblijvend consult.

Op deze afbeelding is goed te zien wat het resultaat is van een ooglidverstrakking met behulp van de Plasmage techniek. De omliggende huid is mooi strak en het oog ziet er frisser en jeugdiger uit.

Wil je weten of deze nieuwe techniek ook voor jou een oplossing biedt, neem dan snel contact op voor een gratis en vrijblijvend consult.

Maak nu vrijblijvend een afspraak

 

I’m very happy with the upper eyelid correction by doctor James. I’ve been thoroughly informed about the procedure. The surgery went very well, leaving me with hardly visible wounds at first. The recovery time was quick, with no bruising. Three months later I’m enjoying the result while discreet scares continue to heal and fade away. I’m happy with the overall results and happy I did what I was long afraid to do.
Aleksandra van Dieren
Aleksandra van Dieren
21:51 24 Sep 22
Do you want to have amazing cosmetic treatments and for a good price too? Go to Easy Cosmetics! I’ve been coming there since the beginning and I know for sure that Toby is the best there is! I recommend Easy Cosmetics. You will love it too!
D J
D J
15:52 25 Sep 21
By far the best place for botox in Amsterdam !!!
Michael Brown
Michael Brown
10:11 12 Jul 21
My first visit to this clinic and very satisfied with the advice, the treatment and the (natural) results and the price! My treatment was performed by Dr. Fouché and I definitely recommend this clinic !!
Barry Peeters
Barry Peeters
06:09 14 May 21
Ik ben echt heel erg tevreden goed advies en de behandeling was ook helemaal top heel blij met het resultaat
Danielle Bockel
Danielle Bockel
10:21 13 May 21
Excellent experience with eyelid correction. Very good result, James Fouche is very good.
evelien kok
evelien kok
09:09 20 Feb 21
Doctor Fouche is the best!
Fariesa A
Fariesa A
11:45 15 Jan 21
Zeer fijne en mooie kliniek. De arts, mevrouw Visser, neemt uitgebreid de tijd en voert de behandeling zeer vakkundig en professioneel uit. Kan deze kliniek zeker aanbevelen.
W.M.A. Jansen
W.M.A. Jansen
16:45 11 Dec 19
Dit is al mij tweede behandeling bij Easycosmetics en ik ben zeer onder de indruk van het resultaat. Warm en vriendelijke personeel! Ze nemen alle tijd die je nodig hebt om het behandelplan uit te leggen. Uitstekende kliniek!
Tessa Karels
Tessa Karels
06:27 26 Jun 19
Zeer tevreden over de behandelingen Botox die ik de afgelopen jaren hebt gedaan bij Toby Makmel. Geeft goed advies over wat het beste bij je gezicht past, zonder dat het er te overdreven uitziet en er natuurlijk uit blijft zien. Zeer tevreden vaste klant.
Elly Koper
Elly Koper
08:11 14 Mar 19
Very detailed attention and personal care at competitive pricing.
Emiel van Wegen
Emiel van Wegen
06:43 18 Sep 18
Ik was daar voor mijn wangen, bij Toby Makmel! Hele lieve arts die precies vertelt wat je nodig hebt! ( en wat niet ). Easy cosmetics is zeker een aanrader!!
D Hagi
D Hagi
19:19 27 Jul 18
I was hesitant at first to visit easycosmetics. However I have been on 2 occasions and I am very happy with the service offered and with the results. Dr Makmel listens really well and does not impose any intervention, but gives you suggestions based on what he sees and what you would like.. People I told about the visit as well as people who didn't know have been commenting me on how much rested and younger I look. I would definitely recommend Dr Makmel
Jonathan Anthony
Jonathan Anthony
11:08 23 May 18
I've been going here for years to get rid of my frown lines and Toby Makmel has never disappointed me. I'm a happy customer.
Lineke Brinkman
Lineke Brinkman
22:39 20 Mar 18