Plasmage behandeling

 
Er is een innovatieve methode die chirurgische ingrepen in bepaalde situaties overbodig kan maken. Dat is een behandeling met het Plasmage apparaat. De Plasmage behandeling is in Nederland snel in populariteit toegenomen en wordt reeds in vele landen toegepast.

Uitgebreide Plasmage prijslijst

Plasmage is eigenlijk de nieuwere versie van de plasma behandeling. Het Plasmage apparaat beschikt over maar liefst 40 instellingsmogelijkheden. Deze worden handmatig afgesteld op de huid. Dat is prettig, want dat maakt de behandeling veiliger en effectiever. Immers, de instellingen kunnen precies afgestemd worden op de te behandelen huid. Zo wordt onnodige schade aan de huid voorkomen en is de korstvorming die na de behandeling ontstaat ook aanzienlijk minder. Het effect van deze behandeling is al na een week goed zichtbaar.

Deze vooruitgang in technologie maakt dat de drempel naar dit soort ingrepen steeds lager wordt. Voor iedereen die bang is om onder het mes te gaan, is deze veilige behandeling een fantastische ontwikkeling.

Het Plasmage apparaat werkt op basis van plasma. Doordat bij de behandeling geïoniseerde gasmoleculen vrijkomen, ontstaat er namelijk plasma. De huid wordt tijdens de behandeling dus op kleine schaal met plasma behandeld. Bij deze behandeling wordt geen direct contact met de huid gemaakt, maar er ontstaat tussen de punt van het apparaat en de huid een soort bruggetje van geladen plasma. Deze raakt de huid puntsgewijs aan. Hierop trekken de huidvezels zich onmiddellijk samen, waardoor een liftend en verstrakkend effect wordt bereikt van de huid. Je voelt hier weinig van.

Neem vrijblijvend contact op

De Plasmage behandeling is eigenlijk niets meer dan een serie van dit soort aanrakingen. Hierdoor kan heel precies worden gewerkt door de arts. Met name voor bepaalde probleemzones is dit bijzonder prettig. De duur van een behandeling is gemiddeld 20 tot 30 minuten. Na de behandeling kan enige zwelling optreden, die snel weer af zal nemen. Complicaties zijn van deze behandeling niet te verwachten.

Ooglidverstrakking zonder snijden

Ooglidverstrakking zonder snijden – Blefaroplasma

Ooglidcorrecties zijn vaak onontkoombaar. Zoals voor bijvoorbeeld mensen met blepharochalasis (de huid van de oogleden drukt dan op de onderste wimpers). Maar ook personen die niet aan deze aandoening lijden, kunnen natuurlijk kiezen voor een ooglidcorrectie als hier een cosmetische indicatie voor is.

Tot voor kort waren al deze mensen aangewezen op een chirurgische ingreep. Tegenwoordig is dat minder snel nodig. Met de nieuwe plasmatechniek kunnen hangende oogleden en overtollig huid (wallen) effectief behandeld worden en het ooglid worden verstrakt. Niet alleen is een operatieve ingreep onnodig, het scheelt ook nog eens aanzienlijk in de kosten. De kosten voor een ooglidverstrakking of blefaroplasma behandeling liggen namelijk lager dan die van een chirurgische ingreep.

Plasmage Amsterdam

Inmiddels is wereldwijd bewezen dat Plasmage behandelingen voor verschillende oppervlakkige ingrepen aan de huid een zowel veilig als effectief alternatief kan zijn. Er wordt dan ook gerefereerd aan deze behandelingen als non-invasieve microchirurgie voor medische en ook cosmetische indicaties.

De Plasmage behandeling is een effectieve, baanbrekende en veilige techniek. Deze wordt uitsluitend door hiervoor opgeleide artsen toegepast. Aangezien de Plasmage methode niet invasief is, is de kans dat er zich complicaties voordoen minimaal. De Plasmage resultaten zijn direct na de behandeling al zichtbaar, verbeteren binnen een periode van 2 maanden en zijn definitief. Deze behandeling heeft nog een extra lange termijn voordeel. Zij geeft tegelijkertijd de diepere huidlagen een bio-stimulatie. Dit resulteert in de nieuwe aanmaak van collageen en elastine. Deze dubbele actie zorgt voor een blijvend effect van de Plasmage behandeling.

Deze behandeling wordt door middel van een speciale plasmatechniek uitgevoerd. Hierbij worden gasdeeltjes geïoniseerd, waardoor een bepaalde energie vrijkomt. Hieraan wordt ook wel gerefereerd als de vierde aggregatietoestand. Stukjes huid worden als het ware verdampt. Daardoor wordt de huid strakker en oogt jeugdiger. Door deze behandeling vormt zich geen littekenweefsel. Alhoewel de behandeling heel goed te verdragen is, wordt er toch gebruik gemaakt van een plaatselijke verdoving in de vorm van een zalf.

De herstelperiode van de huid neemt slechts een aantal dagen in beslag. Direct na de behandeling komen er kleine korstjes op de behandelde huid en kan er enige zwelling ontstaan. De zwelling is slechts van korte duur en na een aantal dagen zijn ook de korstjes verdwenen. Het uiteindelijke resultaat van de behandeling neemt hierna nog enige tijd in beslag. Direct na de behandeling is al wel resultaat te zien, maar na enige tijd zal dit nog beter zijn.

Plasmage / Plexr behandeling

Overige indicaties Plasmage

Behalve voor ooglidverstrakking kan een Plasmage behandeling ook ingezet worden voor meerdere andere huidproblemen, zoals:

 • Facelift/mini-lift
 • Hals verstrakking en hals lift
 • Wenkbrauw lift
 • Kraaienpootjes
 • Neus-lippenplooi
 • Jukbeenderen
 • Mond/rokersrimpels
 • Rimpels
 • Striae
 • Acné
 • Littekens
 • Fibromen
 • Huiduitstulpingen
 • Moedervlekken
 • Ouderdomsvlekken
 • Huidverslapping
 • Rimpels bij de oren

De Plasmage behandeling is geschikt voor alle leeftijden en huidtypen.

Plasmage Kosten

De kosten van een Plasmage behandeling variëren en zijn afhankelijk van het te behandelen gebied en de grootte van het gebied. Kijk hier voor onze prijzen.

Maak nu vrijblijvend een afspraak

Plasmage ervaringen

Met de Plasmage behandelingen worden uitstekende resultaten geboekt. De innovatieve werking verdampt de behandelde bovenste huidlaag en zorgt zo voor een krimpeffect van de huid op die plaats. Zo wordt een strakkere en jonger ogende huid verkregen. De behandeling verloopt anders dan met plastische chirurgie, waarbij overtollige huid wordt weggesneden.

Met een Plasmage behandeling worden heel veilig en gecontroleerd de gewenste resultaten behaald. Daarbij komt dat de Plasmage prijzen veel lager liggen dan die van een chirurgische ingreep. Let wel op dat de Plasmage behandeling wordt uitgevoerd door een cosmetisch arts die hiervoor is opgeleid. Dit is van wezenlijk belang voor het succes van de behandeling.


Het traject met onze arts

Tijdens het eerste consult zal een advies en volledige informatie worden verstrekt betreffende de behandeling en de periode daaropvolgend. Uiteraard is er ook schriftelijke informatie beschikbaar.

Plasmage voor en na

Ten slotte nog een voor en een na foto, om te laten zien wat een geweldige resultaten met deze behandeling geboekt worden:
Op deze afbeelding is goed te zien wat het resultaat is van een ooglidverstrakking met behulp van de Plasmage techniek.  De omliggende huid is mooi strak en het oog ziet er frisser en jeugdiger uit.
Wil je weten of deze nieuwe techniek ook voor jou een oplossing biedt, neem dan snel contact op voor een gratis en vrijblijvend consult.

Op deze afbeelding is goed te zien wat het resultaat is van een ooglidverstrakking met behulp van de Plasmage techniek. De omliggende huid is mooi strak en het oog ziet er frisser en jeugdiger uit.

Wil je weten of deze nieuwe techniek ook voor jou een oplossing biedt, neem dan snel contact op voor een gratis en vrijblijvend consult.

Maak nu vrijblijvend een afspraak

 

×
Nieuwsbrief!

Meer informatie

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze behandelingen?

Meld je hier aan