Wangen opvullen

 

De wangen kunnen, net als andere gebieden in het gezicht, na verloop van tijd volumeverlies gaan vertonen. Ook kunnen de wangen gaan ‘hangen’ en wordt dit in de praktijk vaak omschreven als ‘hamsterwangen’. Niemand zit daar natuurlijk op te wachten. Immers, als je wangen volume verliezen, zie je er al snel ongezond en ouder uit. Dat komt door de ‘afgetraind’ gezicht look, die je dan krijgt.

Dit gebeurt soms zonder aanleiding. Soms zien we ook dat personen die gewicht hebben verloren of een zware tijd hebben gehad een dergelijk volumeverlies vertonen (net als bij de jukbeenderen).

Gelukkig hoef je daar tegenwoordig niet meer mee te blijven lopen. De wangen kunnen prachtig worden gevuld met Hyaluronzuur of Radiesse. Hierdoor toont je gezicht minder ingevallen en krijgt weer een frissere jeugdige strakke look. Bedenk wel dat nooit het volledige verlies van volume gecompenseerd hoeft te worden. Meestal gaat het meer om bepaalde lijnen in het gelaat terug te krijgen of juist te camoufleren.

Wangen opvullen

Easy Cosmetics streeft er altijd naar om op een medisch verantwoorde wijze realistische resultaten te behalen. Wij vinden het belangrijk met wangen opvullen dat het oorspronkelijke karakter van het gezicht niet verandert.

Neem vrijblijvend contact op

Wangen opvullen met radiesse filler

Radiesse is een filler met een langdurig, maar toch tijdelijk effect, met de volgende samenstelling:

  • 70% gel
  • 30% calcium-hydroxylapatiet

Deze stoffen zijn lichaamseigen, dat maakt dat radiesse een veilig en biocompatibel middel is, geschikt voor het vullen van zacht weefsel. De radiesse die ingespoten wordt zal geleidelijk op lossen in het lichaam en vervangen worden door jouw lichaamseigen cellen. Daardoor wordt een zachte en flexibele vulling verkregen die bestaat uit deels lichaamseigen weefsel en deels radiesse. De radiesse wordt langzaam door het lichaam afgebroken. Dat maakt radiesse dus uitermate geschikt om het verloren volume van de wangen aan te vullen.

Het resultaat van een behandeling met radiesse is onmiddellijk zichtbaar en houdt één tot drie jaar stand. Om een optimaal resultaat te bereiken bij wangen opvullen met fillers, adviseren wij vaak om na ongeveer 4 weken een tweede behandeling te geven.

Wangen opvullen met hyaluronzuur filler

De tweede methode om het verlies van volume te corrigeren en wangen op te vullen is door middel van injecties met hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof, een eiwit, dat door het lichaam weer snel wordt afgebroken.

Fabrikanten van deze filler zijn er in geslaagd om dit proces te vertragen. Hiervoor maken zij gebruik van uitsluitend de beste kwaliteit hyaluronzuur, gecombineerd met een soort cross-linking techniek. Alle hyaluronzuur-ketens worden hierdoor zeer effectief aan elkaar verbonden. In de praktijk betekend dit niets meer dan dat het middel veel minder snel wordt afgebroken, zodat je veel langer plezier hebt van het verkregen resultaat. De mate van het cross linken is bepalend voor de duurzaamheid van de ingespoten filler en de soepelheid hiervan. Er wordt vaak voor gekozen om een paar weken na de eerste behandeling van wangen opvullen met hyaluronzuur filler nog een tweede behandeling uit te voeren voor een optimaal resultaat en een langere duur van het verkregen resultaat. 

hyaluronzuur filler

Voordelen van hyaluronzuur

  • Hyaluronzuur bevat geen dierlijke ingrediënten. Daardoor is de kans op een allergische reactie praktisch nihil;
  • Er is geen huidtest nodig, tenzij de medische geschiedenis de arts anders doet besluiten;
  • Hyaluronzuur is een volledig biologisch afbreekbaar product;
  • Hyaluronzuur wordt door het lichaam als een lichaamseigen stof herkend en wordt dus niet afgestoten;
  • Na de behandeling is het esthetische resultaat direct zichtbaar;
  • Een behandeling met hyaluronzuur geeft een langdurig resultaat.

Afhankelijk van de samenstelling, kan je van hyaluronzuur een effect tussen de 4 en de 18 maanden verwachten. De duur van het effect is mede afhankelijk van een aantal factoren, zoals de situatie voor de behandeling. Denk aan huidkenmerken, blootstelling aan uv-licht, de persoonlijke leefwijze en de mate van activiteit van de gezichtsspieren.

Als je na het kennisnemen van deze informatie nog vragen hebt, of wilt weten wat voor jou de beste behandeling zou zijn, neem dan even contact met ons op. Je kunt ook geheel vrijblijvend en kosteloos een afspraak voor een consult maken in Amsterdam over wangen opvullen met één van onze specialisten .

Maak nu een afspraak!

 

I’m very happy with the upper eyelid correction by doctor James. I’ve been thoroughly informed about the procedure. The surgery went very well, leaving me with hardly visible wounds at first. The recovery time was quick, with no bruising. Three months later I’m enjoying the result while discreet scares continue to heal and fade away. I’m happy with the overall results and happy I did what I was long afraid to do.
Aleksandra van Dieren
Aleksandra van Dieren
21:51 24 Sep 22
Do you want to have amazing cosmetic treatments and for a good price too? Go to Easy Cosmetics! I’ve been coming there since the beginning and I know for sure that Toby is the best there is! I recommend Easy Cosmetics. You will love it too!
D J
D J
15:52 25 Sep 21
By far the best place for botox in Amsterdam !!!
Michael Brown
Michael Brown
10:11 12 Jul 21
My first visit to this clinic and very satisfied with the advice, the treatment and the (natural) results and the price! My treatment was performed by Dr. Fouché and I definitely recommend this clinic !!
Barry Peeters
Barry Peeters
06:09 14 May 21
Ik ben echt heel erg tevreden goed advies en de behandeling was ook helemaal top heel blij met het resultaat
Danielle Bockel
Danielle Bockel
10:21 13 May 21
Excellent experience with eyelid correction. Very good result, James Fouche is very good.
evelien kok
evelien kok
09:09 20 Feb 21
Doctor Fouche is the best!
Fariesa A
Fariesa A
11:45 15 Jan 21
Zeer fijne en mooie kliniek. De arts, mevrouw Visser, neemt uitgebreid de tijd en voert de behandeling zeer vakkundig en professioneel uit. Kan deze kliniek zeker aanbevelen.
W.M.A. Jansen
W.M.A. Jansen
16:45 11 Dec 19
Dit is al mij tweede behandeling bij Easycosmetics en ik ben zeer onder de indruk van het resultaat. Warm en vriendelijke personeel! Ze nemen alle tijd die je nodig hebt om het behandelplan uit te leggen. Uitstekende kliniek!
Tessa Karels
Tessa Karels
06:27 26 Jun 19
Zeer tevreden over de behandelingen Botox die ik de afgelopen jaren hebt gedaan bij Toby Makmel. Geeft goed advies over wat het beste bij je gezicht past, zonder dat het er te overdreven uitziet en er natuurlijk uit blijft zien. Zeer tevreden vaste klant.
Elly Koper
Elly Koper
08:11 14 Mar 19
Very detailed attention and personal care at competitive pricing.
Emiel van Wegen
Emiel van Wegen
06:43 18 Sep 18
Ik was daar voor mijn wangen, bij Toby Makmel! Hele lieve arts die precies vertelt wat je nodig hebt! ( en wat niet ). Easy cosmetics is zeker een aanrader!!
D Hagi
D Hagi
19:19 27 Jul 18
I was hesitant at first to visit easycosmetics. However I have been on 2 occasions and I am very happy with the service offered and with the results. Dr Makmel listens really well and does not impose any intervention, but gives you suggestions based on what he sees and what you would like.. People I told about the visit as well as people who didn't know have been commenting me on how much rested and younger I look. I would definitely recommend Dr Makmel
Jonathan Anthony
Jonathan Anthony
11:08 23 May 18
I've been going here for years to get rid of my frown lines and Toby Makmel has never disappointed me. I'm a happy customer.
Lineke Brinkman
Lineke Brinkman
22:39 20 Mar 18