Lippen opvullen met lip fillers in Amsterdam

lippen opvullen in Amsterdam

Neem vrijblijvend contact op

We willen allemaal wel een sensuele mond. Mooie volle lippen worden immers geassocieerd met aantrekkelijkheid en jeugd.

Jammer genoeg zijn lippen heel gevoelig voor veroudering. Dat komt omdat de huid van de lippen erg dun is. Hoe ouder we worden, hoe minder lipvolume we hebben. Hierdoor zijn de lippen niet meer zo vol en strak.

Ook de mondhoeken kunnen iets gaan zakken. Beide problemen zorgen voor een boze of verdrietige uitstraling, die in combinatie nog eens wordt versterkt.

Maar, er is ook goed nieuws! Het is te verhelpen met lippen laten opvullen in Amsterdam, een behandeling met een op hyaluronzuur gebaseerde filler, geeft je gedurende 6 tot 8 maanden (of langer) weer mooie volle lippen!

Oorzaak verlies aan volume en contour lippen?

Wat is de oorzaak van het verlies aan volume en contour van de lippen? Een opsomming:

 • Natuurlijk verloop;
 • Way of live: uitdroging van de lippen;
 • Minder volume door veroudering;
 • Afname van het benige deel rond de mond;
 • Slecht gebit of kaak: lippen keren naar binnen.

Lip fillers – de oplossing

Door met een op hyaluronzuur gebaseerde lipfillers een beetje meer volume aan de lippen te geven, eventueel gecombineerd met het liften van de mondhoeken, krijg je weer die jeugdige uitstraling.

Omdat de lippen gevoelig zijn, werken wij hierbij altijd met een goede verdoving. Daarna worden heel precies de injecties met de filler gegeven. De totale behandeling neemt niet meer dan 15 tot 30 minuten in beslag.

Vrijwel meteen is het resultaat zichtbaar. Direct na de behandeling kunnen de lippen met een koud kompres worden gekoeld, zodat de zwelling af kan nemen en eventuele blauwe plekjes geen kans krijgen.

De boze of verdrietige uitstraling maakt plaats voor een sensuele, jeugdige mond. Vanzelfsprekend zorgen onze specialisten ervoor dat u niet met een ‘duckface’ de deur uit gaat.

Maak nu vrijblijvend een afspraak

Wat is hyaluronzuur en wat doet het?

Hyaluronzuur is een stof die van nature in ons lichaam voorkomt. Deze stof komt voor in onze huid, ons bindweefsel, in het zenuwweefsel en het epitheelweefsel en zorgt voor volume, een strakke huid en dat onze gewrichten goed gesmeerd worden. Net als andere belangrijke stoffen, zoals collageen (rimpels!), neemt de hoeveelheid hyaluronzuur die wij hebben af naarmate wij ouder worden.

Voor dit probleem zijn fillers op basis van hyaluronzuur wereldwijd de meest populaire oplossing. De reden hiervoor is dat hyaluronzuur de gevolgen van de veroudering door het verlies van het natuurlijke hyaluronzuur tijdelijk opheft.

De filler op basis van hyaluronzuur heeft namelijk als prettige bijkomstigheid dat het neigt om uit te zetten en zo in volume toe neemt. Daarnaast trekt het watermoleculen aan, zodat het verkregen volume een tijdlang gehandhaafd blijft. Bovendien stimuleert het de aanmaak van natuurlijke collageen in de huid.

Reacties op hyaluronzuur

Hyaluronzuur is een duurzaam product. Omdat het een bestanddeel is dat van nature in onze huid voorkomt is de kans op een allergische reactie bijna nihil (minder dan 0,1%). Overgevoeligheidsreacties worden hier dus praktisch niet door veroorzaakt.

Wanneer je bekend bent met overgevoeligheid voor hyaluronzuur, of wanneer er sprake is van specifieke ernstige huidaandoeningen, is de behandeling vanzelfsprekend af te raden. Raadpleeg in dat geval eerst onze arts.

Verder blijft het middel blijft daar waar het ingespoten wordt. Je hoeft dus nooit bang te zijn voor ongewenste neveneffecten.

In een enkel geval kan het gebeuren dat er door gebruik van fillers op basis van hyaluronzuur een over-correctie plaatsvindt. Het lijkt dan net alsof er teveel filler is gebruikt. De werkelijke reden echter is meestal dat dit effect wordt verkregen doordat hyaluronzuur water aantrekt.

Wanneer dit het geval is, dan is dat gelukkig eenvoudig te verhelpen. Hiervoor wordt dan gebruikgemaakt van hyaluronidase. Dit middel wordt dan ingespoten op de plaats waar teveel hyaluronzuur zit en breekt het teveel af. Het is prettig dat er een soort ‘tegengif’ is voor de hyaluronzuur-filler.

In onze kliniek is dit echter nog nooit nodig geweest.

Wat is de procedure als ik een behandeling wil met Hyaluronzuur fillers?

 • Wanneer je besluit gebruik te willen maken van onze diensten, nodigen wij je uit voor een intake gesprek.
 • Samen met onze arts bespreek je wat voor jou de beste behandeling is. In dit gesprek informeert onze arts naar jouw gezondheid, eventuele allergieën en medicijngebruik.
 • Vervolgens wordt besproken wat je precies kunt verwachten van de behandeling en of dit overeenkomt met jouw wensen.
 • Als je besluit om een afspraak voor een behandeling te maken, nemen wij een foto van jouw gezicht, met de focus op het te behandelen gebied.

 

Voor de behandeling adviseren wij om:

 • Als je antistollingsmiddelen gebruikt, je huisarts of specialist te vragen of je voor de behandeling met hyaluronzuur deze middelen moet staken of niet;
 • Indien je snel blauwe plekken krijgt, een week voor de behandeling bijvoorbeeld Arnica (homeopathisch middel) in druppel of tabletvorm te gebruiken;
 • Vanaf 1 week voor de behandeling tot 3 dagen na de behandeling te stoppen met aspirine of aspirine houdende medicijnen. In het geval dat je aspirine houdende medicijnen gebruikt, adviseren wij om even te overleggen met de huisarts;
 • 36 uur van tevoren geen alcohol te gebruiken.

 

Hoe verloopt de behandeling met Hyaluronzuur?

 • Je komt op de afspraak voor lipfillers in de kliniek in Amsterdam. De arts stelt je op je gemak en je neemt plaats in de behandelstoel.
 • Omdat de lippen gevoelig zijn, wordt het te behandelen gebied eerst verdoofd.
 • Direct na de behandeling kunnen de lippen, indien nodig, met een koud kompres worden gekoeld, zodat de zwelling af kan nemen en eventuele blauwe plekjes geen kans krijgen.
 • Er is geen napijn te verwachten.
 • Je krijgt informatie mee met een aantal tips voor direct na de behandeling.

 

Na de behandeling

 • Het behandelde gebied mag gedurende 10 tot 30 minuten gekoeld worden;
 • De eerste 24 uur geen sauna, zonnebank of sport;
 • De eerste week oppassen met zon in de zomer en buiten een sun-block gebruiken;
 • De eerste 2 weken geen schoonheidsbehandelingen en niet masseren;
 • Vermijd de eerste 24 uur contact met de huid in het behandelde gebied.

Maak nu vrijblijvend een afspraak

Het resultaat van lip fillers

Direct na de behandeling met lip fillers in ons kliniek in Amsterdan is het resultaat eigenlijk al zichtbaar, al kan het behandelde gebied nog een dag iets gezwollen zijn. Wanneer na een dag de eventuele zwelling verdwenen is, is het resultaat van de behandeling goed zichtbaar.

Het lipvolume is hersteld en doet aan vroeger tijden denken. De positie van de lippen is verbeterd, net als de lipcontouren.  Jouw uitstraling is opeens een stuk jeugdiger geworden.

Bij de nacontrole bij onze kliniek worden er weer foto’s gemaakt, zodat het resultaat van de behandeling goed beoordeeld kan worden. Samen met de arts kijk je of er eventueel nog een aanvullende behandeling nodig is om het door jou gewenste resultaat te verkrijgen, al is dat in de meeste gevallen niet nodig.

lip fillers amsterdam

Vragen en antwoorden over lipfillers

Hoe lang duurt het voordat je het resultaat van de filler behandeling ziet?

Het beste resultaat is na ongeveer 10 dagen te zien.

Kan er een blauwe plek ontstaan?

Ja, er kunnen hele kleine blauwe plekjes ontstaan door de injectie. Maar dit trekt snel weer weg door de beweeglijkheid van de lippen.

Is het een pijnlijke behandeling?

Nee. De lippen worden voor de behandeling goed verdoofd.

Zwellen mijn lippen op na de behandeling?

Er kan 1 tot 2 dagen na de lippen opvullen sprake zijn van enige zwelling. De ergste zwelling kan worden voorkomen door meteen na de behandeling de lippen met een koud kompres te koelen.

Wie zijn wij?

Meer weten over lipvergroting?

Als je na het lezen van de informatie nog vragen hebt over lipvergroting, schroom dan niet om even contact op te nemen. Wij staan je graag te woord!

Maak nu vrijblijvend een afspraak

 

I’m very happy with the upper eyelid correction by doctor James. I’ve been thoroughly informed about the procedure. The surgery went very well, leaving me with hardly visible wounds at first. The recovery time was quick, with no bruising. Three months later I’m enjoying the result while discreet scares continue to heal and fade away. I’m happy with the overall results and happy I did what I was long afraid to do.
Aleksandra van Dieren
Aleksandra van Dieren
21:51 24 Sep 22
Do you want to have amazing cosmetic treatments and for a good price too? Go to Easy Cosmetics! I’ve been coming there since the beginning and I know for sure that Toby is the best there is! I recommend Easy Cosmetics. You will love it too!
D J
D J
15:52 25 Sep 21
By far the best place for botox in Amsterdam !!!
Michael Brown
Michael Brown
10:11 12 Jul 21
My first visit to this clinic and very satisfied with the advice, the treatment and the (natural) results and the price! My treatment was performed by Dr. Fouché and I definitely recommend this clinic !!
Barry Peeters
Barry Peeters
06:09 14 May 21
Ik ben echt heel erg tevreden goed advies en de behandeling was ook helemaal top heel blij met het resultaat
Danielle Bockel
Danielle Bockel
10:21 13 May 21
Excellent experience with eyelid correction. Very good result, James Fouche is very good.
evelien kok
evelien kok
09:09 20 Feb 21
Doctor Fouche is the best!
Fariesa A
Fariesa A
11:45 15 Jan 21
Zeer fijne en mooie kliniek. De arts, mevrouw Visser, neemt uitgebreid de tijd en voert de behandeling zeer vakkundig en professioneel uit. Kan deze kliniek zeker aanbevelen.
W.M.A. Jansen
W.M.A. Jansen
16:45 11 Dec 19
Dit is al mij tweede behandeling bij Easycosmetics en ik ben zeer onder de indruk van het resultaat. Warm en vriendelijke personeel! Ze nemen alle tijd die je nodig hebt om het behandelplan uit te leggen. Uitstekende kliniek!
Tessa Karels
Tessa Karels
06:27 26 Jun 19
Zeer tevreden over de behandelingen Botox die ik de afgelopen jaren hebt gedaan bij Toby Makmel. Geeft goed advies over wat het beste bij je gezicht past, zonder dat het er te overdreven uitziet en er natuurlijk uit blijft zien. Zeer tevreden vaste klant.
Elly Koper
Elly Koper
08:11 14 Mar 19
Very detailed attention and personal care at competitive pricing.
Emiel van Wegen
Emiel van Wegen
06:43 18 Sep 18
Ik was daar voor mijn wangen, bij Toby Makmel! Hele lieve arts die precies vertelt wat je nodig hebt! ( en wat niet ). Easy cosmetics is zeker een aanrader!!
D Hagi
D Hagi
19:19 27 Jul 18
I was hesitant at first to visit easycosmetics. However I have been on 2 occasions and I am very happy with the service offered and with the results. Dr Makmel listens really well and does not impose any intervention, but gives you suggestions based on what he sees and what you would like.. People I told about the visit as well as people who didn't know have been commenting me on how much rested and younger I look. I would definitely recommend Dr Makmel
Jonathan Anthony
Jonathan Anthony
11:08 23 May 18
I've been going here for years to get rid of my frown lines and Toby Makmel has never disappointed me. I'm a happy customer.
Lineke Brinkman
Lineke Brinkman
22:39 20 Mar 18