Kin correctie

Een rimpeltje hier of daar stoort de meeste vrouwen niet. Rimpeltjes hebben volgens velen karakter en maken het gezicht levendig.

Bovenaan het lijstje van uiterlijke ergernissen van de meeste vrouwen staat de kin, met soms in het verlengde daarvan de onderkin. Als je niet tevreden bent over je kin, staat breeduit lachen je waarschijnlijk ook tegen, omdat die kin dan extra in beeld komt.

Vervelend, als je niet blij met je kin bent. Dan heb je nog de onderkin, waar velen mee zitten. Die verpest toch je hele profiel? Er zijn zelfs speciale trucjes om de onderkin niet op de foto te krijgen! Gelukkig is hier altijd wel iets aan te doen. Liposuctie onderkin is een vorm van onderkin correctie. Met deze behandeling kan je met succes je onderkin doen verminderen.

De kin vormt een belangrijk onderdeel voor de balans en de verhoudingen van het gezicht, met name als er naar het profiel van het gezicht wordt gekeken. Een overbeet of relatief veel vooruitstekende neus kan in het beeld worden verzacht en zo dus de verhoudingen tussen de kin ,de neus en de mond worden verbeterd.

Neem vrijblijvend contact op

Problemen

Eigenlijk is je kin niets meer dan de onderkant van je gezicht die wordt gevormd door het puntige deel van het bot van je onderkaak.

Het wisselt per persoon hoever die uitsteekt, of juist niet uitsteekt. In het gebied rond de kin kunnen verschillende onregelmatigheden voorkomen, zoals lijntjes, putjes, rimpeltjes, of craquelé huid.

Het kan natuurlijk ook zijn dat de vorm van de kin niet naar wens is en een bron van ergernis wordt

De oplossing!

De putjes en lijntjes worden veroorzaakt door een spiertje dat in de kin zit, de m. Mentalis. Naarmate we ouder worden, trekt dat spiertje meer aan de huid van de kin. Hierdoor ontstaan lijntjes en putjes.

Dit kan behandeld worden met Botuline Toxine. De spierspanning wordt dan minder en de kin wordt weer mooi glad.

Voor de volgende problemen met de kin, maken wij gebruik van een op hyaluronzuur gebaseerde filler:

 • Putjes
 • Rimpels
 • Craquelé huid
 • Vorm en volume van de kin

In het verleden was men voor de hierboven genoemde problemen vaak genoodzaakt om over te gaan tot drastische operatieve maatregelen, maar tegenwoordig kunnen al de hierboven genoemde problemen fantastisch worden behandeld met een relatief eenvoudig te ondergane behandeling met een op hyaluronzuur gebaseerde filler.

Zelfs wanneer de vorm van de kin aangepast moet worden, of de onderkin weggewerkt moet worden. De resultaten zijn doorgaans spectaculair en het resultaat blijft gedurende ongeveer 10-12 maanden zichtbaar.

Maak nu een afspraak!

Voorbereiding

Samen met onze arts maakt u een behandelplan.

Men name bij correctie aan de kin is het erg belangrijk om weloverwogen te werk te gaan. De projectie van de kin is erg belangrijk. Er wordt gekeken of dit in balans is met bijvoorbeeld de lippen of een eventuele overbeet.

Uitgangspunt voor het behandelplan is een verbeterde balans van het profiel, de juiste verhoudingen in het gezicht en een verbetering van de contouren van de kaak. In sommige gevallen wordt door de arts geadviseerd om ook de lippen te behandelen om tot het beste resultaat te komen.

Wat is hyaluronzuur en wat doet het?

Hyaluronzuur is een stof die van nature in ons lichaam voorkomt. Deze stof komt voor in onze huid, ons bindweefsel, in het zenuwweefsel en het epitheelweefsel en zorgt volume, een strakke huid en dat onze gewrichten goed gesmeerd worden. Net als andere belangrijke stoffen, zoals collageen (rimpels!), neemt de hoeveelheid hyaluronzuur die wij hebben af naarmate wij ouder worden.

Voor dit probleem zijn fillers op basis van hyaluronzuur wereldwijd de meest populaire oplossing. De reden hiervoor is dat hyaluronzuur de gevolgen van de veroudering door het verlies van het natuurlijke hyaluronzuur tijdelijk opheft.

De filler op basis van hyaluronzuur heeft namelijk als prettige bijkomstigheid dat het neigt om uit te zetten en zo in volume toe neemt. Daarnaast trekt het watermoleculen aan, zodat het verkregen volume een tijdlang gehandhaafd blijft. Bovendien stimuleert het de aanmaak van natuurlijke collageen in de huid.

Reacties op hyaluronzuur

Hyaluronzuur is een duurzaam product. Omdat het een bestanddeel is dat van nature in onze huid voorkomt is de kans op een allergische reactie bijna nihil (minder dan 0,1%). Overgevoeligheidsreacties worden hier dus praktisch niet door veroorzaakt.

Wanneer je bekend bent met overgevoeligheid voor hyaluronzuur, of wanneer er sprake is van specifieke ernstige huidaandoeningen, is de behandeling vanzelfsprekend af te raden. Raadpleeg in dat geval eerst onze arts.

Verder blijft het middel blijft daar waar het ingespoten wordt. Je hoeft dus nooit bang te zijn voor ongewenste neveneffecten.

Neem vrijblijvend contact op

Wat is de procedure als ik een behandeling wil met Hyaluronzuur fillers?

 • Wanneer je besluit gebruik te willen maken van onze diensten, nodigen wij je uit voor een intake gesprek.
 • Samen met de arts bespreek je wat voor jou de beste behandeling is. In dit gesprek informeert onze arts naar jouw gezondheid, eventuele allergieën en medicijngebruik.
 • Vervolgens wordt besproken wat je precies kunt verwachten van de behandeling en of dit overeenkomt met jouw wensen.
 • Als je besluit om een afspraak voor een behandeling te maken, nemen wij een foto van jouw gezicht, met de focus op het te behandelen gebied.

Voor de behandeling adviseren wij om:

 • Als je antistollingsmiddelen gebruikt, je huisarts of specialist te vragen of je voor de behandeling met hyaluronzuur deze middelen moet staken of niet;
 • Indien je snel blauwe plekken krijgt, een week voor de behandeling bijvoorbeeld Arnica (homeopathisch middel) in druppel of tabletvorm te gebruiken;
 • Vanaf 1 week voor de behandeling tot 3 dagen na de behandeling te stoppen met aspirine of aspirine houdende medicijnen. In het geval dat je aspirine houdende medicijnen gebruikt, adviseren wij om even te overleggen met de huisarts;
 • 36 uur van te voren geen alcohol te gebruiken.

Hoe verloopt de behandeling met Hyaluronzuur?

 • Je komt op de afspraak in de kliniek. De arts stelt je op je gemak en je neemt plaats in de behandelstoel.
 • Er is in principe geen verdoving nodig voor een behandeling met hyaluronzuur, omdat met zeer fijne naaldjes wordt gewerkt, die slechts het gevoel van een speldenprik geven. Indien je dit wenst, kan een verdovende crème op de te behandelen huid gesmeerd worden.
 • Direct na het inspuiten kunnen rode plekjes op de plaats van de injecties verschijnen. Deze verdwijnen doorgaans binnen 20 minuten.
 • Er is geen napijn te verwachten.
 • Je krijgt informatie mee met een aantal tips voor direct na de behandeling.

Na de behandeling

 • Het behandelde gebied kan gedurende 10 tot 30 minuten gekoeld worden;
 • De eerste 24 uur geen sauna, zonnebank of sport;
 • De eerste week oppassen met zon in de zomer en buiten een sun-block gebruiken;
 • De eerste 2 weken geen schoonheidsbehandelingen en niet masseren;
 • Vermijd de eerste 24 uur contact met de huid in het behandelde gebied.

Maak nu een afspraak!

Het resultaat

Wanneer na een dag of twee de eventuele zwelling verdwenen is, is het resultaat van de behandeling goed zichtbaar. (Het beste resultaat is na een dag of tien te zien.

Het volume en de contouren van het behandelde deel van het gezicht zijn hersteld. De kaaklijn is weer mooi strak, het beeld in profiel is verbeterd voor wat betreft de verhoudingen en balans.

Bij de nacontrole bij onze kliniek worden er weer foto’s gemaakt, zodat het resultaat van de behandeling goed beoordeeld kan worden. Samen met de arts kijk je of er eventueel nog een aanvullende behandeling nodig is om het door jou gewenste resultaat te verkrijgen, al is dat in de meeste gevallen niet nodig.

Vragen en antwoorden


Blijven er littekens over na een behandeling met fillers?

Nee, na een behandeling met fillers blijven geen littekens achter.

Hoe gaan jullie om met mijn privacy?

Wij respecteren de privacy van al onze klanten en ook die van de gebruikers van onze website. Persoonlijke informatie wordt door ons altijd strikt vertrouwelijk behandeld en niet gedeeld met derden.

Moet ik voor de behandeling stoppen met roken?

Voor de behandeling hoef je niet direct te stoppen met roken. Het is alleen wel zo, dat je huid eerder veroudert door te roken. Daarnaast verslechterd roken de wondgenezing.

Is het resultaat altijd precies wat ik wil?

Dat hangt er van af. Wij streven altijd naar een natuurlijk resultaat en zorgen ervoor dat je er jeugdiger, energieker en vitaler uitziet. Voor super strakke, glad gespoten onnatuurlijke gezichten kan je niet bij ons terecht.


 

Meer weten?

Als je na het lezen van de informatie nog vragen hebt, schroom dan niet om even contact op te nemen. Wij staan je graag te woord!

Neem vrijblijvend contact op

 

I’m very happy with the upper eyelid correction by doctor James. I’ve been thoroughly informed about the procedure. The surgery went very well, leaving me with hardly visible wounds at first. The recovery time was quick, with no bruising. Three months later I’m enjoying the result while discreet scares continue to heal and fade away. I’m happy with the overall results and happy I did what I was long afraid to do.
Aleksandra van Dieren
Aleksandra van Dieren
21:51 24 Sep 22
Do you want to have amazing cosmetic treatments and for a good price too? Go to Easy Cosmetics! I’ve been coming there since the beginning and I know for sure that Toby is the best there is! I recommend Easy Cosmetics. You will love it too!
D J
D J
15:52 25 Sep 21
By far the best place for botox in Amsterdam !!!
Michael Brown
Michael Brown
10:11 12 Jul 21
My first visit to this clinic and very satisfied with the advice, the treatment and the (natural) results and the price! My treatment was performed by Dr. Fouché and I definitely recommend this clinic !!
Barry Peeters
Barry Peeters
06:09 14 May 21
Ik ben echt heel erg tevreden goed advies en de behandeling was ook helemaal top heel blij met het resultaat
Danielle Bockel
Danielle Bockel
10:21 13 May 21
Excellent experience with eyelid correction. Very good result, James Fouche is very good.
evelien kok
evelien kok
09:09 20 Feb 21
Doctor Fouche is the best!
Fariesa A
Fariesa A
11:45 15 Jan 21
Zeer fijne en mooie kliniek. De arts, mevrouw Visser, neemt uitgebreid de tijd en voert de behandeling zeer vakkundig en professioneel uit. Kan deze kliniek zeker aanbevelen.
W.M.A. Jansen
W.M.A. Jansen
16:45 11 Dec 19
Dit is al mij tweede behandeling bij Easycosmetics en ik ben zeer onder de indruk van het resultaat. Warm en vriendelijke personeel! Ze nemen alle tijd die je nodig hebt om het behandelplan uit te leggen. Uitstekende kliniek!
Tessa Karels
Tessa Karels
06:27 26 Jun 19
Zeer tevreden over de behandelingen Botox die ik de afgelopen jaren hebt gedaan bij Toby Makmel. Geeft goed advies over wat het beste bij je gezicht past, zonder dat het er te overdreven uitziet en er natuurlijk uit blijft zien. Zeer tevreden vaste klant.
Elly Koper
Elly Koper
08:11 14 Mar 19
Very detailed attention and personal care at competitive pricing.
Emiel van Wegen
Emiel van Wegen
06:43 18 Sep 18
Ik was daar voor mijn wangen, bij Toby Makmel! Hele lieve arts die precies vertelt wat je nodig hebt! ( en wat niet ). Easy cosmetics is zeker een aanrader!!
D Hagi
D Hagi
19:19 27 Jul 18
I was hesitant at first to visit easycosmetics. However I have been on 2 occasions and I am very happy with the service offered and with the results. Dr Makmel listens really well and does not impose any intervention, but gives you suggestions based on what he sees and what you would like.. People I told about the visit as well as people who didn't know have been commenting me on how much rested and younger I look. I would definitely recommend Dr Makmel
Jonathan Anthony
Jonathan Anthony
11:08 23 May 18
I've been going here for years to get rid of my frown lines and Toby Makmel has never disappointed me. I'm a happy customer.
Lineke Brinkman
Lineke Brinkman
22:39 20 Mar 18

Alternatieve behandeling kin correctie