Easy Phen Very Light

 
Je huid is zichzelf constant aan het vernieuwen. Normaal gesproken merk je daar niets van. De huidcellen groeien in laagjes en steeds wordt van onderaf een nieuwe laag huidcellen aangemaakt. Telkens als dit gebeurt, sterven de bovenste huidcellen af en vallen in kleine schilfertjes van je huid af. Binnen een paar weken heb je zo steeds een nieuwe huid.

Als we ouder worden, zo na het 25e jaar vertraagt dit vernieuwingsproces een beetje. Daardoor kunnen er ophopingen van de dode huidcellen aan de oppervlakte ontstaan. De huid gaat er dan minder goed uitzien, wordt een beetje dof en een beetje ruw. Bovendien houden de dode cellen ook geen vocht vast, wat de kans op rimpelvorming vergroot. Een peeling van Easy Phen Very Light kan hier uitkomst bieden.

Wat is een Easy Phen Very Light peeling?

Easy Phen Very Light peeling is een peeling die bestaat uit 15% fenol, 8% TCA, 0,05% crotonolie. Met een reguliere peeling worden dode huidcellen aan de oppervlakte verwijderd. Daardoor zal de huid sneller weer een nieuwe huidlaag aanmaken, zodat de huid zichzelf sneller zal vernieuwen.

Als de huid wat ouder is, pigmentvlekken of andere onregelmatigheden vertoont, volstaat een reguliere peeling niet. In dat geval werkt een behandeling met Easy Phen Very Light veel beter.

Wat doet een peeling van Easy Phen Very Light?

Easy Phen Very Light is de lichte variant van de diepe peelings. Door een uitgekiende combinatie van TCA en fenol werkt deze peeling net iets dieper in op de huid, maar niet te intens als bij een diepere peeling. Dat maakt de behandeling dus minder invasief.

Een behandeling met Easy Phen Very Light stimuleert de celdeling in de lederhuid (de dermis). Daardoor zal de aanmaak van collageen en elastine in de huid toenemen en gaat de huid zich weer als een jongere huid gedragen:

• De stevigheid van de huid neemt toe:
• Pigmentvlekken en andere onregelmatigheden verminderen;
• Poriën worden minder zichtbaar;
• Dode huidlagen worden dunner.

Kortgezegd: De fenol in Easy Phen Very Light zorgt voor een verbetering van de structuur van de huid en lift deze als het ware, terwijl de TCA zorgt voor een gladder en egaler oppervlak van de huid.

Wat kan ik na een behandeling met Easy Phen Very Light verwachten?

Na de behandeling gaat de gepeelde huid na ongeveer drie dagen vervellen. Dit duurt ongeveer een week. Gedurende deze week kan je beter geen make-up gebruiken. Als het vervellen na ongeveer een week achter de rug is, kan er gewoon weer make-up gebruikt worden.

Voor een optimaal resultaat is het van belang dat gedurende ongeveer 8 weken na de behandeling de huid met de voorgeschreven crème wordt behandeld. De reden hiervoor is dat de producten die je normaal gesproken gebruikt niet zijn ontwikkeld om op een gepeelde huid te gebruiken. Doorgaans is er niet meer dan één behandeling met Easy Phen Very Light noodzakelijk.

De uiteindelijke resultaten van een Easy Phen Very Light behandeling:

• Een frisse stralende huid;
• Verbeterde huidstructuur met kleinere poriën;
• Duidelijke vermindering van pigmentvlekken;
• Minder fijne rimpels.

Voor wie is deze behandeling geschikt?

De Easy Phen Very Light behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen die last hebben van huidveroudering, onregelmatigheden van de huid, pigmentproblemen of zonneschade.


Maak nu vrijblijvend een afspraak